måndag 31 augusti 2009

Måndag igen...







...och vi startade redan kl 06.00 på golfbanan med solen på uppåtgående mellan tallarna och efter all torka måste det också vattnas på greenerna. Ett helt perfekt golfväder blev det och jag gjorde min bästa runda i "karriären"!!!! Fick ihop 38 poäng, helt otroligt! Jag blev såååå glad!
När vi kom hem blev vi sugna på stekt sill med potatismos, lök och lingonsylt och var äter man det bäst och godast?? Jo, så klart i Kivik så det blev en tur dit. Efteråt skulle vi dricka en kopp kaffe på något mysigt ställe tänkte vi, men där fick vi tji. Överallt var det stängt tyvärr, så kaffet fick vi dricka hemma, men den goda kakan saknade vi.

Annars har veckan varit ganska lugn, förutom att sju av våra grannar blev utan bensin en natt. Några eller någon hade slangat bensin ur bilarna och dessutom förstört bensinlocken. Jag hatar sådant!! Vad vi kunde se hade de inte rört vår bil, kanske beroende på att lampan i carporten tänds när någon kommer in. Natten efter fick en stuga besök av tjuvar som tog TV, stereo och en del andra värdesaker. Nu börjar eländet!!

I lördags hade vi gäster, det var Eva och Sven-Börje som kom och förgyllde vår kväll. Ja, en stor del av natten också, men det var jättetrevligt. Det är så kul att höra om deras långresor världen över. Vi åt och drack och myste tillsammans.

Och så vill vi nu önska vår svärdotter Pia lycka till på sitt nya jobb som hon börjar i morgon!!!

2 kommentarer:

Lite av var... sa...

Tack för det! Är lite pirrigt i magen...Vad sillen såg god ut!!! Grattis till golfen! Kramar från Eslövisarna

Anonym sa...

Att ni bara vågar nämna stekt sill när jag är utan räckvidd!!! Grattis till golfrundan, kanoners ju! Och den där spindeln fångade du bra! Kramar Butlern och hans Ninni